Som jag redan har berättat så åt vi familjefavoriten kycklingtortilla och lchf-varianten kycklingtortillagratäng i lördags och fick då förfrågan om recepten
Jag googlade efter recept och hamnade då hos min bloggkollega Ann-Sofi med bloggen Matsafari. Då köptes och kläddes granen och det samtidigt som julskinkan kokade
I dag kör vi vidare i vår julbonanza och det har blivit dags för julskinkan att ta plats på bordet. Vi tänker faktiskt vara så retsamt jobbiga att vi kör på med alla de recept och bilder som vi har från förra årets jul, vi vill ju att dom ska komma till användning istället för att bara ligga kvar i datorn och skräpa
Det här blev mitt resultat, det blev till och med en vegansk julskinka faktiskt. Jag blev supernöjd med resultatet och den får så himla fin gul färg också tycker jag
Toppa med lite extra ströbröd. Skär bort svål och överflödigt fett från den färdigkokta julskinkan. Blanda 1 äggula med 3 msk valfri senap (jag blandade helgrov och Edvins). 1 äggula med
Koka julskinkan själv eller köpa färdigkokt. Återkommer med resultat om några dagar. Först ut är en liten färdigkokt julskinka som jag har testat nu i helgen
Så klart hade vi julskinka. När jag tillagar en julskinka, så gör jag det alltid i ugnen. 1. a advent och då har vi som tradition att äta ett "mini" julbord och så blev det även i år
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.