Nu närjulskinkan ligger på lur i kylskåpet i väntan på en god â€rest-middag†så är nog detta det absolut godaste jag vet att göra av just överbliven julskinka
Så här gjorde jag med lite skinka. Misstänker att det är fler än vi som har julskinka kvar i kylen. Tillsätt grädde, creme fraiche, buljongtärning och philadelphiaost
Tag ut plåten ur ugnen och lägg en noblesse över varje kaka, medans dem är varma. Förra veckan vart det saffransbullar med mandelmassafyllning, smak av apelsin och russin, Igår kokade jag knäck och idag så har jag snört ihop rocky roads, chokladbollar med choklad och ett av julens måste i min frys, nämligen dumlekakor
Kärt barn har många namn. ). Igår bakade jag denna klassiker kolakakan. Bakade även jättegoda brownies, men det receptet finns redan i kategorin Brownies och kladdkakor
Har ni kvar något av julskinkan och inte vet vad ni ska göra med den så kommer det ett tips här. Skinkan fungerar utmärkt till att använda i en pastasås
pirog, paj, pizzabullar, något sött med riven vit choklad och sylt, vetebullar med sylt och mandelmassa, cupcakes med röd kristyr och kokosflingor på, paj med vit choklad på, tårta som ska likna en pizza, tacostårta, tortillabröd med salsa och ost
Pasta såser är ju bara för gott. Smaka av med salt och peppar. Gör så här. Servera med kokt pasta. Skär champinjonerna i skivor och finhacka löken och klipp sedan baconen i bitar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.