4 Sallad 1 blodgrape 1 granatäpple 1 fänkål Marinad skal från 1 lime 1 msk färskpressad limesaft 2 msk olivolja 2 tsk honung salt och peppar Mandel 1/2 dl vatten 1 tsk salt 1 dl hel skållad mandel Garnering 1 kruka mynta Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Strö över nötterna och granatäppelkärnorna. Servera med dressingen vid sidan av. 1Dressing 0,5 st citron saften 3 msk granatäppeljuice (1/2 granatäpple) 1 msk flytande honung 5 msk rapsolja 1 krm salt Sallad 1 pkt grönkål ca 250 g 2 dl finhackade nötkärnor t. 1Skär grönkålen i fina strimlor och lägg dem på ett fat. 1Dela, kärna ur och skiva äpplena
Hyvla rödkålen med en osthyvel för att få fina, långa, ganska tunna strimlor. Rör runt så att sockret blandas ut och dra kastrullen från värmen vid uppkok
Rödbeta ochgranatäpple. Jag vet fortfarande inte varför men jag antar att det var rödbetorna eller granatäpplet som var dåliga för detta har aldrig hänt tidigare
Blanda i apelsinbitar ochgranatäpple i salladen, toppa med fikon, rostade valnötter och flingsalt. Börja med att rosta valnötterna i en torr stekpanna på medelvärme
Blanda olja och vinäger, smaka av med salt och peppar och vänd ner alla ingredienser utom osten. Skala apelsinerna med en kniv så att fruktköttet blir synligt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.