Gröt är nyttigt, gott och lätt att variera. Har du provat att "baka" gröten i ugnen. Många äter en alldeles för fiberfattig kost och får därför problem med mage och tarm
Ugnsbakad gröt är något av det godaste jag vet och jag snöar ofta in på det under vinterhalvåret. Ugnsbakad gröt kan ätas både till frukost, lunch eller middag för den har allt du behöver
Sätt sedan på plattan och koka upp gröten. Gröt är gott. Exempelvis som stunder när jag avnjuter denna - favoritgryn och favoritkryddor kombineras med riven morot och äpple
Du kan smaksätta gröten med pumpafrö eller andra frö samt torkade frukter. Sila av och tillsätt krossat bovete samt torkade frukter, linfrö, pumpafrö, nyponpulver och kanel
Häll över grötblandningenoch tryck ner resterande äppelskivor. För ett år sedan hade jag aldrig trott att jag skulle tycka om gröt, men tack vare Sandra har jag blivit omvänd
Andra gången gjorde jag min gröt vegansk och med en annan smaksättning. Första gången jag gjorde bakad havregrynsgröt så lagade jag den med ägg (recept här (klick))
Ugnsbakad gröt är en stor favorit när jag har lite mer tid på morgonen. Mosa bananen och blanda tillsammans med havregryn, mjölk, hallon och vaniljpulver
Havrekrossgröt på mandelmjölk med mango, banan, chiasupersylt och kardemumma. När jag har varit i USA så har jag köpt steel cut oats flera gånger, vilket ger en väldigt god gröt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.