Detta är något för er som äter liberal LCHF eller bara älskar chokladgodis. Smält cocosfett, jordnötsmör och smör i en kastrull och ta bort den från plattan
Så sagt och gjort. Marsipanen och vaniljkrämen köpte jag färdig. Imorgon tänkte jag besöka matmässan "Passion för mat" som slår upp dörrarna och har öppet hela helgen på Eriksberg i Göteborg
Inte en droppe olja och ändå så gott. Marinaden använde jag till fläskfilé som grillades och det snälla köttet fick en rejäl smakkick efter några timmars marinerande
Det har jag alltid sagt, och faktiskt varit, fram till nu. Visst…jag älskar förrätter och kommer inte låta förrätssmänniskan i mig degraderas men efterrättsmänniskan i mig har deffinitivt flyttats upp till en delad förstaplats
Värm sedan det under omrörning och ta bort kastrullen från plattan när alla godisar har smält. Den ultimata godis-cupcaken blev denna härliga vaniljcupcake med zoo-frosting
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.