Blanda nötfärs, ägg, senap, salt & peppar, fond och buljongtärning. Nu till dagens julrecept. Sista jobb dagen idag, nu är jag ledig i nästan två veckor
Fredagsdrinken är en Vin Chaud som är en av världens mysigaste, bästa, mest värmande drinken för höstiga ruggkvällar likväl som vintervita iskalla nätter
Levande musslor, vitt vin, smör, en tunnt skivad röd chilifrukt, tunnt skivad charlottenlök. häll i vinet och låt det börja koka innan du har i musslorna
Alla som kommenterar är med och tävlar, oavsett om kommentaren hamnar här, på bloggens Facebooksida eller Instagramsida, där jag också tipsar om tävlingen
Det är så kul att det kommer fler och fler alternativ till de vanliga mjölsorterna och även om mandelmjöl och kokosmjöl är de mjöl jag använder mest, så är det skoj att testa andra varianter som till exempel kikärtsmjöl och hasselnötsmjöl
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.