Garnera med fina basilikablad. En tomat ochmozzarellasallad är en av de saker som kan vara bland det godaste att ha som tillbehör till grillat på sommaren
Med inspirationen klar så åkte jag hem och gjorde mig en klassisk tomat- ochmozzarellasallad toppad med grovt mortlad svartpeppar, salt, kryddig basilika och självklart en god olivolja
Släng in ett gott päron och mängder med koriander, och plötsligt börjar det hända något. har allt släktskap med burksalladerna på Ica utplånats för gott
Ringla olivoljan över salladen, strö på salt och peppar. Mozzarellasalladmed jordgubbar och basilika 6 portioner 1 liter halverade jordgubbar250 g mozzarella,i bitar0,5 dl färsk basilika, plockade bladGarnering. 0,5 dl olivolja1 tsk flingsalt0,5 tsk grovmalen svartpepparFördela jordgubbar, mozzarella och basilika på ett stort fat
Blanda samtliga ingredienser till mozzarellasalladenoch smaka av med salt och peppar. Blanda potatis, olivolja och timjan i en bunke och krydda med salt och peppar
Traditionellt stoppas kycklingen med citron och örter, vilket är gott – men för att variera lite fick det denna gång bli en fin kombination av citron, basilika, tomat och vitlök – vilket passade fab med bönpasta ochmozzarellasallad
Vi har fortfarande hela frysen full med olika ädelostar från brorsans bröllop i somras så en bit av dem fick bli grund till en riktigt god och krämig sås som jag serverade med lite stekt kycklingfilé, pasta och en mozzarella/tomatsallad
Späd med vattnet lite åt gången. Mina barn älskar kombinationen kyckling och curry och hur smidigt är det inte att kombinera dessa två i en pastagratäng
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.