Fördela cream cheese-smeten i tre olika skålar. 11/4 dl grädde. 1 tsk gelatinpulver. 1. Sätt fast bakplåtspapper i botten på en form med löstagbar kant (ca 18 cm). Vispa ner 1 tsk gelatinpulver i den varma grädden, tills all pulver har lösts upp. 11/4 dl grädde. 1 tsk gelatinpulver
Tur att saker förändras Tacopaj No 1Pajdeg. 4 dl vetemjöl2 tsk bakpulver1 tsk salt1,5 dl naturell yoghurt eller filmjölk50 gr smörGör så här. Förgräddas i ugnen i 10 minuter på 225 °C. 600 gr blandfärs1,5-2 påsar tacokrydda1 st gul lök1 dl vatten2 st tomater i bitar1 burk grön chili mildGör så här. Grädda i 10-15 min i 250°C tills ytan fått vacker färg. 1 tsk salt. 1,5 dl naturell yoghurt eller filmjölk. 1,5-2 påsar tacokrydda. 1 st gul lök. 1 dl vatten. 1 burk grön chili
Ca 10 bitar. 1. Ställ formen i kylen i ca 1 timme. 1 dl salta jordnötter. 1. 150 gram choklad (jag tog hälften mörk och hälften ljus). 1. Ca 10 bitar. 1 dl salta jordnötter. 150 gram choklad (jag tog hälften mörk och hälften ljus)
Jag och bakad cheesecake är ganska färdiga med varandra efter den snygga mardrömscheesecaken med ombre-effekt och jag vet inte vad, som bakades för två helger sen
Detta är alltså en no bake blåbärskaka - ett bakverk som inte behöver gräddas. Fyrdubbla ingredienserna för att göra kakan i en 24-cm springform. 1 krm kanel. 50-60 gram färska dadlar, urkärnade. 1 krm vaniljpulver. Kläm fast en bit bakplåtspapper i botten av en 12-cm springform. 1 krm kanel. 50-60 gram färska dadlar, urkärnade. 1 krm vaniljpulver
10 digestivekex. 1300 g Philadelphia classic naturell. 150 g rumstempererat smör. 15 dl florsocker. 1300 g mörk choklad. 13 tsk neutral olja. 110 digestivekex 300 g Philadelphia classic naturell 50 g rumstempererat smör 5 dl florsocker 300 g mörk choklad 3 tsk neutral oljaMixa samman digestivekex, Philadelphia classic naturell och florsocker till en jämn smet. Grovhacka den mörka chokladen och smält över vattenbad eller i mikrovågsugn under 30 sekunders-intervaller
100 g smör1 dl mandelmjöl1 dl riven. Läs hela inlägget 100 g smör. 1 dl mandelmjöl. 1 dl riven. Vill ni baka en mumsig chokladdessert som inte kräver ugn
40 g kokos (1 dl). 1120 g florsocker (2 dl). 1220 g cornflakes (11 dl). 1350 g osötat jordnötssmör (ca 1 burk). 1280 g ljus sirap (2 dl). 10,5 krm salt. 1180 g rörsocker, strö (2 dl), det går också bra med strösocker. 180 g smör. 1100 g vispgrädde (1 dl). 15 g vaniljsocker (1 tsk). 11 g flingsalt (1/2 tsk). 140 g saltade jordnötter, grovt hackade (1 dl). 1150 g ljus choklad. 175 g vispgrädde. 130 g vit choklad. 1Pajskal40 g kokos (1 dl) 120 g florsocker (2 dl) 220 g cornflakes (11 dl) 350 g osötat jordnötssmör (ca 1 burk) 280 g ljus sirap (2 dl) 0,5 krm salt. 1Kolafyllning180 g rörsocker, strö (2 dl), det går också bra med strösocker 80 g smör 100 g vispgrädde (1 dl) 5 g vaniljsocker (1 tsk) 1 g flingsalt (1/2 tsk) 40 g saltade jordnötter, grovt hackade (1 dl). 1Chokladfyllning150 g ljus choklad 75 g vispgrädde. 1Garnering30 g vit chokladPajskal
100 g smör. 115 digestivekex. 1300 g vit choklad. 12 dl vispgrädde. 1600 g färskost. 11 dl strösocker. 12 äggulor. 13 citroner (saft och skal). 10,5 dl vatten. 11,5 dl strösocker. 10,5 tsk agar agar pulver. 1physalis. 1mynta. 1Botten100 g smör 15 digestivekex. 1Fyllning300 g vit choklad 2 dl vispgrädde 600 g färskost 1 dl strösocker. 1Citrontopping2 äggulor 3 citroner (saft och skal) 0,5 dl vatten 1,5 dl strösocker 0,5 tsk agar agar pulver. 1Till garnering physalis myntaBotten. Ta ut cheesecaken ur frysen och ställ i kylskåpet minst 1 timme innan servering
Ca 125 g smält smör. Ca 450-500g krossad ananas. 2 påsar a 97-100 g vaniljpudding mix. 1 dl kokos flingor. Ca 125 g smält smör. Ca 450-500g krossad ananas. 97-100 g vanilj. 1 dl kokos flingor
No bake-desserter är räddningen när man snabbt och enkelt behöver kirra dagens dessert. Och bäst av allt, du behöver inte ödsla mer än 15 minuter på att svänga ihop den. 100 g vit choklad. 300 g färskost1 dl vispgrädde. rivet skal från 1 lime2 msk strösocker8 digestivekex. 1. 100 g vit choklad. 1 dl vispgrädde. rivet skal från 1 lime
1/2 cup coconut flour, sifted. 1/2 cup cocoa powder, sifted. 1 scoop chocolate protein powder (optional). 1/2 cup nut butter of choice (I used drippy almond). 1/2 cup mashed sweet potato (can sub for mashed pumpkin). 1/2 cup cocoa powder. 1/4 cup coconut oil, melted. 1-2 T granulated sweetener of choice (optional). 1-2 T nut butter of choice (optional)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.