We wish you a Merry Christmas. Christmas Fudge CakeBotten100 g smör240 g strösocker1 nypa salt25 g kakao2 tsk vaniljsocker100 g vetemjöl2 äggMintkräm25 g smör1 msk sirap1 burk kondenserad mjölk (den på 397 g)75 g rostade hasselnötternågra droppar pepparmintGanache100 g mörk choklad (ca 50%)60 g vispgräddekrossade polkagrisar + polkaspånSätt ugnen på 150 grader. Grädda i nedre delen av ugnen ca 35-40 minuter
Men faktum är det att jag har ett minne etsat någostan bland alla mina bak- och matintryck som poppat upp lite den sista tiden från ett gamalt program med Mr Oliver
Men advemts-söndagarna viger jag till tårtor. Till den här tårtan kommer du bara att behöva tre bottnar så antingen bakar man av fyra bottnar och har en i reserv eller till senare bruk men man kan också baka cupcakes på resterande smet om man vill
To make the bottom of the cake smoother (if you’ll be decorating the cake with the bottom as the top) then take out a few spoonfuls of batter and spread it over the bottom of the cake pan
Idag bakade jag några Cake Pops med Oreo. Om du vill ha strössel på dina Cake Pops så måste du dekorera de direkt efter du doppat dom i choklad för de stelnar snabbt
Bakade lite goda Cake pops till min sambos kalas i helgen, denna gång blev det citronsockerkaka med Lemoncurd som jag sedan doppade i vit choklad och Marabou Polkachoklad
Nu har jag invigt cake popsmaskinen, eller Popcake makern som den egentligen heter, och som jag beställde till kanonpris på Campadre för flera månader sen
. Nu tyckte mamma visserligen inte att det var knäck i dom här, men det tyckte jag. Det var lite mer chokladsmak i dom i och för sig, men det var ända som en mandelmussla fylld med knäck och det var precis lika gott som det låter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.