Blanda färsen med salt, senap, svartpeppar ochsocker. Christoffer passade pannan medan jag fotade. I år blev de godare än förra årets och jag tror det beror på att jag blandade senap i färsen
Tillsätt den och all lök i stekpannan med kanelbiten salta och söt senap. Börja med att göra grönsakerna, stek löken, man ska steka så många omgångar att det alltid finns plats i stekpannan kvar annars blir den inte stekt
Läste ett tips i nån tidning om i vilka steg man tillsätter ingredienserna och kanske var det de somgjorde det eller så var det en blandning av alltihopmedkryddorna jag använde också
Provade det till fläskytterfilé i gräddsås och rättikagratäng igår, gott till det med. Min tanke var att göra enklast möjlig med bara rödlök, tills jag såg några recept smaksatta med ingefära
Riv gul lök på stora hålen på ett rivjärn. Blanda i lök, färs ochkryddor i ströbrödsblandningen. Ska de frysas in och värmas i ugn till julbordet behöver de inte vara helt genomstekta – då blir de lätt torra när de värms på
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.