Hela familjen föll för dessa små bullar, som jag hade smaksatt med söt, grov senapochkryddpeppar. Jag skulle till ochmed vilja gå så långt som till att utmana alla fläskfärsskeptiker att ta sig an detta recept, bara för att bevisa en gång för alla att griskött är det främsta köttet
Nej vad säger ni, ska vi inte ta och köra på medsenap till skinkan vi bjöd på igår. Håkan svor lite extra när han steg in i hallen i kväll, det var nämligen han som fick motvind på hemvägen, Anki fick däremot rulla hem i både medvindoch nedförsbacke - somliga har det förspänt
Blanda de olika senapssorternamed skalet från apelsin, honung och rom. Lägg upp i fin burk och låt gärna stå något dygn för att apelsinsmaken ska komma fram
För två veckor sedan utlyste jag och Anamma en tävling där tre glada vinnare får komma till min matlagningsstudio och laga upp, äta och filma ett julbord tillsammans med mig där videon sedan hamnar på vår youtubekanal och här på bloggen
Låt senapen stå och mogna i några dagar innan du. Skala dem och. Mixa senapen till jämn konsistens. Lägg alla ingredienser i en stor och tjockbottnad kastrull
Det finns i huvudsak gula och bruna senapskorn, och när man tillverkar senap males fröna och pulvret blandas med vatten och syra (t ex vinäger) för att smaken ska framträda
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.