Stekt rödlök, grönkål med en touch av whiskysenap (från Hovdelikatesser), citron och grädde. Som tur är förändras, eller snarare utvecklas, smaken med åren
Smält smöret medsaffran och en nypa salt och pensla torskfiléerna. Stek grönkålen torr i stekpanna, tillsätt grädden och smaka av med salt och peppar, avsluta med att tillsätta rödlöken
När det svalnat tillsätts det till grahamsmjölet tillsammans med jäst utblandat. 1 frp saffran. Stek på 2 så att grönkålen bara får färg, tillsätt saffran. Pensla med vatten 2 ggr under gräddningen och 1 gång efteråt. 1 frp saffran
Skapligt billig, väldigt god och sprängfylld med nyttigheter. Lite väl finmalen för min smak, och med väl låg kötthalt, men gjord på någorlunda glada grisar i alla fall
Läste ett tips i nån tidning om i vilka steg man tillsätter ingredienserna och kanske var det de som gjorde det eller så var det en blandning av alltihop med kryddorna jag använde också
Jag gillar tillbehör. Något som piffar till och lyfter en maträtt. Inte bara utseendet utan även smaken. Ett exempel på tillbehör som både är snyggt och riktigt gott är Syltad Rödlök
Det har varit en tuff vecka med extremt mycket skolgrejer samtidigt som jag varit förkyld och hängig men jag lyckades få in allt i tid, till och med innan vi åkte iväg på Thanksgiving middagen igår så jag kunde släppa allt och njuta av kvällen där
Forma små köttbullar med händerna. Jag älskar doften som sprids i köket när man steker julköttbullar. Vanligtvis så brukar jag ha blandfärs till mina julköttbullar, men denna gången hade jag nötfärs
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.