Julius Carlsson - Coeur de filet provencale
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 klyftor vitlök
  • 100 g smör
  • 4 msk persilja, finhackad
  • salt och peppar
  • 0,5 citron, saften
  • 1 tabasco
  • 1 worchestershiresås
  • 0,5 vitlök
  • 3 dl olivolja
  • 1 kvist rosmarin
  • 2 lagerblad
  • 1 kvist timjan
  • 1 kvist körsbärstomater
  • 800 g oxfilé, av mittbiten
  • 4 klyftor vitlök
  • 2 potatisar, stora, fasta
  • 2 msk timjan, finhackad
  • smör, och olja till stekning
  • 4 skivor bacon
  • smör, till stekning
  • 1 schalottenlök
  • 250 g haricots verts
  • 1 dl rödvinssås
  • Vitlökssmör 2 klyftor vitlök 100 g smör 4 msk persilja, finhackad salt och peppar 0,5 citron, saften 1 tabasco 1 worchestershiresås
  • Tomatkvist i olivolja 0,5 vitlök 3 dl olivolja 1 kvist rosmarin 2 lagerblad 1 kvist timjan 1 kvist körsbärstomater
  • Oxfilén 800 g oxfilé, av mittbiten salt och peppar 4 klyftor vitlök 2 potatisar, stora, fasta 2 msk timjan, finhackad smör, och olja till stekning
  • Baconfrästa haricots verts 4 skivor bacon salt och peppar smör, till stekning 1 schalottenlök 250 g haricots verts
  • Till servering 1 dl rödvinssås

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.