Härom året gjorde jag dessa superenkla och snabba pepparkaksmuffins/cupcakes med frosting på totalt tre ingredienser (fyra om man lägger till vattnet som mixen ska blandas med)
Knäck görs klassiskt på lika delar socker, grädde och sirap och smaksätts sedan med hackad mandel. Vill du inte hacka med kniv så kan du använda dig utav en nötmal
Blanda ut saffranet i lite socker, ev tillsätt lite alkohol för att förstärka saffranssmaken. Jag har använt mig av en så kallad channel knife som gör långa strimmor av apelsinskal
Juliga saffranspannkakor. Då förra veckans proteinpannkakor medsmakav kanelbulle blev så lyckat valde jag att fortsätta på samma tema, så idag blev det proteinpannkakor medsmakav lussebulle
Jag hoppas det ska smaka för jag är verkligen nöjd med det här receptet, kakan är saftig och mjuk med en härlig smak och har lång hållbarhet, utan att bli torr eller smulig
Blanda ut saffranet i lite socker, ev tillsätt lite alkohol för att förstärka saffranssmaken. Jag har använt mig av en så kallad channel knife som gör långa strimmor av apelsinskal
1 nypa med flingsalt. 20 stycken finhackde dumlekolor medpepparkaka. Smöra och bröa en rund form medavtagbara kanter, ca 22-24 cm. 1 nypa med flingsalt. 20 stycken finhackde dumlekolor medpepparkaka
) blir det en helt galet god cheesecake medsmakav baileys och pepparkaka. Jag är ett fan av choklad tillsammans med pepparkakor och om du också gillar den kombinationen kommer du älska den här enkla cheesecaken
Saffranstårta med hallon. Blanda mandelmjöl med florsocker och kanel. Grädda i 175 grader i nedre delen av ugnen i ca 25 minuter. Täck med plastfolie och ställ in i frysen minst 3 timmar. Garnera med hallon 10-12 bitar
Dessa små godsaker har fått en lite tvist för att passa in lite bättre i adventstider – det vill säga – jag har använt Dumlekola medpapparkakssmak och apelsinnobless
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.