Lägg i grönkålenoch "gnugga in" dressingen överallt med rena händer. Med måtta. Ta bort alla hårda mittstjälkar på grönkålen, skölj den noga och slunga den torr
Förra fredagen blev det en pajmedädelost, broccoli, färska champinjoner och bacon. Fördela bacon, champinjoner, smulad ädelostoch broccolibuketter i pajskalet
Kavla ut pajdegen eller tryck ut den i en pajform, nagga med en gaffel. När pajskalet är förgräddat lägger du i broccolin och strör över skinkan och den lagrade osten
15 små pajerPajdeg 75 g smör eller margarin 3 dl vetemjöl 1 dl kvarg (1 %) Fyllning 200 g strimlad grönkål eller fryst grönkål (200 g färsk motsvarar 250 g fryst) 1 gul lök 1 msk smör eller margarin 2 ägg 1 dl kvarg (1 %) 1 1/2 dl mellangrädde salt och peppar 140 g ädelost Garnering 1 1/2 dl skållad sötmandel 1 1/2 msk honung 1 1/2 tsk flingsalt Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.