Toppa medlöjromoch en dillkvist. Salta och peppra (tänk på att kaviaren är ganska salt så var försiktig med saltet), vispa så att äggen blandas med grädden
Lax är en självklarhet på julbordet för mig och idag är min gravade lax klar. Riv skalet av limen på rivjärn och finhacka chilin, (ta inte med kärnorna)
Toppa chipsen med crème fraiche, löjrom, rödlök och dillvippor. Skala och finhacka rödlök. Toppa chipsen med crème fraiche, löjrom, rödlök och dillvippor
Jag testade min egen variant, och det blev så lyckat att jag gärna delar med mig av receptet. Moilas är goda och bra utan några konstigheter, men går inte att få tag på överallt
Bara att röra ihop med en visp och slev. Börja med att mortla lätt kryddorna. Årstiden hör också till och jag vill kunna fotografera maträtterna i dagsljus och då är vintertiden inte en bra årstid, men även här finns det bilder i min bildbank på lager för att publiceras
Jo, precis som rubriken lyder så var det tunnbrödmed sötpotatis och bovete, och that´s it. Mosa potatisen med en gaffel, häll i salt och blanda ner mjölet lite pö om pö
Vi testade att grava köttet först och sedan grilla det. 1 kg oxfile 3 msk flingsalt 3 msk strösocker 2 tsk mald svartpeppar 3 krossade vitlöksklyftor med skal 1,5 dl persilja, hackad 5 cl gin,. 3 krossade vitlöksklyftor med skal
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.