Någon traditionell juldagsmiddag brukar vi inte ha nu för tiden. När mamma och pappa levde åt vi ofta lutfisk på juldagen men det var nog bara dem som gillade fisken
en fin julafton med vår släkt och vänner. och här fanns bara snälla barn. . undertecknad hade också varit snäll och fick dessa underbara muggar från green gate
JuldagenEn skön julkänsla har infunnit sig, julklappar överallt. Barnen leker med sina grejor. Kommer säkert att ångra glitter-klistret som dottern fått
God fortsättning på Julen. 8 st rumstempererade äggvitorsalt5 dl socker4 tsk Maizena2 tsk vitvinsvinäger1 tsk vaniljsocker6 dl vispad gräddeFrukt, bär, vad man vill ha och tycker är gottVärm ugnen till 180 grader
Serranolindad kalkonfilé med apelsinsås och ugnsrostad timjanpotatis. God fortsättning allesammans. Jag hoppas innerligt att ni haft en bra jul tillsammans med era nära och kära
Jaja, jag vet att somliga av er har ätit semlor dagligen sedan de uppenbarade sig på caféer och bagerier så snart juldagarna var överstökade, men det tycker jag är lite fuskigt
) Det här är verkligen en bra festrätt och skulle passa fint att göra under någon av juldagarna för er som inte bara vill äta julskinka på längden och tvären, eller varför inte testa som varmrätt till årets nyårsfest
25 Dec. 07. 06. Ris a la Malta. 0kommentarer. Godmorgon Juldagen. Jag hoppas att ni alla hade en riktigt fantastikt mysig julafton igår och att ni sovit gott inatt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.