På torsdagar äter akademien i Bellmanvåningen påGyldeneFreden. Här satt bland andra Anders Zorn och när restaurangen var på fallrepet och nära konkurs så köpte Zorn helt sonika den och räddade på detta sätt krogen till eftervärlden
Hon har gett mig många tips då det gäller matlagning (båda mina systrar är väldigt duktiga att laga mat) och för länge sedan fick jag ett recept på rödbetssallad av henne
Låt allt steka på svag värme några minuter tills brysselkålen känns lite al dente. Vi hade lite förhoppningar om att de kanske hade några flaskor vin till vårt vinprovarprojekt eftersom det inte direkt kryllar av "fyndlisteviner" på systembolaget i vår stad
Fläskkotletter på italienskt vis – gör så här. Bryn kotletterna i olivolja och smör ca 1-2 min på varje sida. Häll över matlagningsgrädden, lägg på lock och bräsera (småkoka) ca 5 min
Den senaste veckan har instagram fullständigt svämmat över av hasselbackpotatis och någonstans i bakhuvudet hade jag en bild av en pumpa som var tillagad på samma sätt
Kalops – denna gång gjord på hemskjuten älg. Några goda vänner besökte oss för några dagar sedan och hade då med sig en rejäl låda älgkött som det gjordes kalops på
Julia är tillbaka i stan och äntligen får jag bjuda henne på något annat än kycklingfilé. Bytte ut grädden och tog bort smör och mjöl, inte allt för komplicerat m
Blanda ihop allt ordentligt. Jag vill gärna ha lite olika sallader påjulbordet här kommer lite tips. Följ mig gärna på Instagram @millashalsoblogg Twitter @millafunderar Rödkålssallad med svartvinbär
Jag gillar att ha massor av olika såser påjulbordet (och alla andra bord, för den delen). Blanda den med vita bönor för ett matigare alternativ, toppen för ett vegetariskt julbord
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.