Dock måste de svalna helt innan du sätter tänderna i dem, för i och med att där inte är något mjöl i smeten, så är de väldigt ömtåliga då de direkt kommer ut från ugnen
1. Vispa smör, ägg och allt socker poröst i stor bunke. 2. Blanda mjöl, bikarbonat och salt i annan skål. 3. Rör ned mjölblandningen och alla övriga ingredienser
När du bakar dem är det viktigt att låta chokladblandningen svalna helt och hållet före du blandar den med de andra ingredienserna och för att få sega och mjuka cookies skall du vara noga med gräddningstiden och inte grädda dem för länge
Har du något bra recept på glutenfria chocolate chip/chunk cookies och vill dela med dig av det. Bägge blev bra, men kanske den med smör snäppet bättre
Skölj av och torka dem torra med hushållspapper. Dessa spröda och oerhört goda chocolate chip cookies är ett nyttigare alternativ som är gjort på kikärtor
Min man gillar dem bäst medan jag gillar de ljusta bäst. Ni som följer mig på facebook har kanske redan sett att jag bakade chocolate chip cookies härom dagen
Chocolate chip cookie dough cupcakes med en helt ljuvlig frosting gjord på kondenserad mjölk. En helt fantastisk blogg med så mycket inspiration och olika härliga recept
Alltså, ni vet de där härligt sega kakorna man kan köpa på Subway. Här är de. Prova. 150 g smör3. 5 dl socker2 msk sirap 2 tsk vaniljsocker1 ägg1 äggula4
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.