Jordnötsbollar av 3 ingredienser – galet gott, glutenfritt recept
www.sporthalsa.se
www.sporthalsa.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 dl osaltat jordnötssmör
  • 10,5 dl sockerfri fiber syrup alt. agavesirap eller lönnsirap sockerfri sirap
  • 10,5 dl kokosmjölBlanda jordnötssmör, fiber syrup (ex. Nicks) och kokosmjöl i en skål och blanda ordentligt.
  • 1 Täck skålen och kyl i 15-20 minuter.
  • 1 Forma smeten till jordnötssmörbollar, ca 1-2 msk per boll, och lägg på en plåt med bakplåtspapper. Kyla i ytterligare 20-30 minuter tills de är något fasta.
  • 1 Ta ut ur kylen och njut! Du kan även ringla lite mörk choklad över bollarna om du vill göra dem extra lyxiga.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.