Jordgubbstårta med limonchellokräm
Tastecelebration
Tastecelebration
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Ingredienser
  • 3 dl 195 gram / 6.95 oz rismjöl
  • 1 dl / 50 gram / 1.80 oz kikärtsmjöl
  • 2 tsk / 8 gram / 0,30 oz bakpulver
  • 1 nypa salt
  • 2 dl/105 gram / 3,70 oz kokosblomsocker
  • 2 droppar vaniljessans (mängd beroende på hur koncentrerad essansen är)
  • Skalet av 1 hel citron (biologisk)
  • 1,5 tsk / 6 gram / 0,25 oz äppelcidersvinäger
  • 1,5 dl / 120 gram / 4,30 oz solrosolja
  • 3 dl / 285 gram / 10,2 oz mandel- eller kokosmjölk (osötad)
  • Ingredienser
  • 2 dl / 190 gram / 6,65 oz mandelmjölk (osötad)
  • 1 dl limonchello
  • 2 msk kikärtsmjöl
  • 1 tsk smak- och luktfri kokosolja
  • 2 tsk agavesirap
  • 1 msk citronsaft
  • En pyttenypa salt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.