Sommardessert medjordgubbar, kokos och passionsfrukt. Blanda med socker tills sockret har lösts upp. Skölj och snoppa jordgubbarna, dela dem i halvor om de är stora
Varva jordgubbarnamed gammeldags vaniljglass och krossade pistagenötter ovanpå. Snoppa och skiva jordgubbarna och pressa över saften från limefrukterna
Marinaden är riktigt god att äta ihop med chokladmoussen så man kan om man vill hälla den över jordgubbarna och chokladmoussen eller hälla den i en serveringsskål och låta de som vill ta av den
Istället vaknade jag upp och monterade ihop min jordgubbstårta till frulle. När marängen är klar och har fått svalna så toppa med krämen och sedan med färska, uppskurna jordgubbar
Toppa chokladmoussen med de limemarineradejordgubbarna och garnera med citronmeliss eller mynta. Denna dessert passar perfekt att göra nu till sommaren med färska, goda jordgubbar
nu bland annat har epitetet glassdrottning, det råder det ingen tvekan om efter att jag provat ytterligare ett av hennes eminenta glassrecept, nämligen denna vaniljglass med ljust muscovadosocker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.