Garnera tårtan med jordgubbarna strax före serveringen. Häll upp i en rund form med löstagbar kant, 24 cm i diameter, och frys in i 4 timmar. 200 g vit choklad
Vispa ägg och socker vitt och pösigt. Vänd ner mjölblandningen växelvis med det smälta smöret och mjölken i ägg- och sockerblandningen och blanda till en smet
Hacka nötterna fint och blanda hälften med marsanpulver. Vispa äggvitorna till hårt skum. Bred ut smeten på plåt med bakplåtspapper och strö över resten av nötterna
Vispa ägg & socker vitt och pösigt med elvisp. Långpannekakor är bra, mycket bra till och med. Morotskaka är riktigt gott, så saftig och med frosting med smak av lime så är man i fikahimlen
Vispa äggvitorna riktigt fast. Stubben har jag fyllt med vispad grädde och mandarinklyftor. Bred på vispad grädde, toppa med önskad frukt och rulla ihop som en rulltårta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.