I går kom jag äntligen till skott med min rabarbermarmelad och den blev himelskt god. Lägg i rabarber, vaniljstångoch saften från citronen i en stor kastrull
En underbar liten sak med massor av smak från passionsfrukt, citronoch varm vanilj. Lägg ägg, socker ochvanilj i en skål och vispa med en elvisp på hög effekt tills blandningen blir ljus, tjock och har tripplat i volym
Resultatet är en frusen cheesecake medcitron, vaniljoch dulce de leche, supersmarrig är den. När jag tittar mig i spegeln ser jag en kvinna med spår av småbarnsårens trötthet, begynnande skrattrynkor och fler gråa hårstrå i håret än vad som egentligen borde vara där i min ålder
Snitta vaniljstångenoch lägg den i grytan tillsammans medcitronsaften. den med hallon och knäckigt täcke men även min gamla klassiker medvaniljcrumbleoch vit choklad
Vispa gulorna med crème fraiche, socker, vaniljsocker, citronsaftoch skal. Det här är en underbart god och syrlig kaka som kan ätas kall som den är, eller lite ljummen medvaniljglass
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.