Vem har sagt att man inte kan äta semlor på sommaren. Jag hittade några semmelbullar i frysen och innovativ som jag är gjorde jag en sommarvariant med jordgubbssmak
Stöt kardemummakärnorna i en mortel. Värm med mjölken till 37 grader (fingerljummen). Smula ner jästen i en bunke och häll över den fingervarma mjölken så jästen löser upp sig
God förmiddag denna fredag. Semmelsäsongen är snart här (för mig börjar den i februari) och då vill jag dela med mig av ett gammalt favoritrecept som aldrig blir uttjatat för mig
Här kommer ett gudomligt gott och lite smågalet recept på jordgubbssemlor. Semlor är bland de godaste jag vet och likaså jordgubbar så jag fick en idé om att varför inte slå ihop detta och göra något som man kan kalla jordgubbssemlor
Lyxig jordgubbssemla. Solans fröknäcke med god topping. Smakrikt och knaprigt knäcke där du blandar dina favoritfrön och toppar med en god ost, tapenade, räkröra…
Jordgubbssemla från Linda Ivarsson. Just nu öser regnet ner utanför fönstret och det enda man vill är att krypa ihop till en boll och dricka varm choklad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.