Gör den på färsk fin kycklingfile och det hela blir en saftig och god kyckling som du med lätthet kan förbreda dagen innan och bara ta fram och servera kall
Här är ett recept på den rimmadekyckling jag gjorde i fjol, med honung och soya i marinaden. Med en traditionell rimsaltning, med salt och socker, kan ett kalkonbröst bli väldigt lik en julskinka
4 600 g kycklingfilé 1 msk salt 2 morötter 1 blomkål 1 l hönsbuljong (vatten och buljongtärning eller fond) 100 g sugarsnaps 4 minibaguetter 1 msk maizena majsstärkelse salt och peppar Örtkräm 1 vitlöksklyfta 2 dl crème fraiche 1/2 kruka basilika 3 msk örtagårdskryddor provencale Lägg till i inköpslistan
Rensa kycklingen och skär jordgubbar, gurka och blanda med ruccolan och övriga ingredienser. Dofterna, maten, de pittoreska gatorna med de små idylliska husen jag så gärna skulle vilja att någon i min familj hade ett att återkomma till varje sommar
Späd med vattnet lite åt gången. Mina barn älskar kombinationen kyckling och curry och hur smidigt är det inte att kombinera dessa två i en pastagratäng
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.