Mycket otippat att jag skulle äta en tomat- ochjordgubbssalladmedbasilikaoch vitlök (. Tänk att jordgubbar funkar så bra ihop med tomater - ochmed vitlök ochbasilika
Strö över babyspenaten och den färska basilikan så att det täcker. ) Häll över 1,5msk teriyakisås, salt och peppar. Lägg över de 12 parmaskinka bitarna och täck igen alla kycklingar, lägg dubbelt om det räcker. 1 kruka(or) basilika färsk
Servera kycklingspetten tillsammans medjordgubbssalladenochbasilika & citronsåsen. Strimla kycklingen och lägg i dubbla plastpåsar tillsammans med marinaden
Ställ ett par remsor parmaskinka i varje, dekorera med parmesan ochbasilika. Knäck äggen (spara skalen till servering) och vispa ihop dem med grädde, salt och peppar
Medans jag är och lapar sol på Mallis så tänkte jag underhålla er med världens enklaste tilltugg, små munsbitar medmozarella, parmaskinka ochbasilika, en tugga och vis så är man i Italien
Blanda i kycklingbitarna och krydda med salt och peppar. Strimla basilikanoch rör ner i såsen. Plocka bort allt kycklingkött från kycklingen och skär det i små bitar
mozarella, chevre, fetaost), färsk basilikaoch flingsalt. Till lunch gjorde jag vegetariska fantastiska zucchini- och morotsplättar med smält brieost och färsk basilika serverad med en somrig sallad
Servera din goda tomatsallad tillsammans med uppskuren mozzarella, MUMS. Jag har verkligen blivit helt galen i kombinationen mozzarella, basilikaoch tomater
Till biffarna serverar vi ugnsrostade rotsaker och en kall sås med smak av basilikaoch vitlök. Än så länge har vi lyckats få in färs på menyn varannan vecka i alla fall och jämfört med tidigare så är det en klar förbättring
Jättegott och något man kanske vanligtvis inte gör, men inte alls svårt. Ingredienser 4 kycklingfiléer1 pkt bacon eller lufttorkad skinka1 gul lök1 vitlöksklyftasmör eller olja 2 dl risottoris 4 dl höns- eller grönsaksbuljong 1 lime 1 kruka färsk basilika 1-2 dl nyriven parmesansalt & pepparGör risotton såhär 1. Finhacka lök och vitlök 2. Tillsätt ris och låt fräsa ytterligare utan att få färg 4. Riv skalet på limefrukten och pressa ur saften 7. Strimla basilikan 8. Vänd ner basilika, limesaft och ost 9. Servera med ost, basilika & limeskal 10. Krydda med flingsalt och pepparFixa kycklingen1. Linda kycklingfiléerna med bacon eller skinkan2. Krydda lite med svartpeppar och salt3. Sätt in i ugnen i ca 30 minuter på 225-250 grader Jättegott och något man kanske vanligtvis inte gör, men inte alls svårt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.