Pannacotta är ett säkert kort och jordgubbspannacotta har jag t. Jordgubbar hör sommaren till och man kan äta de som de är och så kan man göra en massa bakverk med dem och vad du än väljer så kan jag lova att det blir en hit
Koka upp grädden med sockret och vaniljstången (dela den och skrapa ur fröna och lägg i grädden). Blötlägg gelatinbladen i rikligt med kallt vatten i 5 min
se, en tjej som gör otroligt inspirerande maträtter med LCHF, och jag ska försöka att styra upp mitt ätande nu efter att ha fuskat hit och dit i ett antal veckor, i Texas så är det ju svårt att inte *fuska*
Den här bakelsen var ett experiment då jag tidigare hade testat och göra jordgubbs sorbet med basilika som blev riktig gott så då var jag bara tvungen och göra bakelse oxå
Värm jordgubbarna på medellåg värme i en kastrull så att de börjar släppa sin saft. Yoghurtpannacotta är ett lite fräschare alternativ till en vanlig pannacotta och denna yoghurt och jordgubbspannacotta är fanatiskt somrig och god
Pannacotta är ju gott men blir väldigt mäktigt och "jolmigt" med all grädde och allt socker. Det här blev en lite friskare variant, med yoghurt som lättade upp och syrade till desserten
Fyllde på med en härlig cheesecakemousse & toppade med lite jordgubbsgelé. Resultatet blev jag helnöjd med, så vill ni testa något nytt, fräscht & somrigt så bör ni testa denna
Eller så blandar vi allihop till en fantastisk Rabarber- & vaniljcheesecake medjordgubbsgelé. Väldigt enkel att tillaga och du kan förbereda den dagen innan, perfekt med andra ord
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.