Arbeta så lite som möjligt med degen. Toppa med färska eller frysta hallon. 1Slå tillbaka blandningen i kastrullen och värm krämen under noggrann omrörning med en visp och låt den få ett riktigt uppkok
)(När du mäter upp vetemjölet, undvik gräva med decilitermått i mjölpåsen eftersom mjölet då packas och man automatiskt tar för mycket vilket leder till att det kan vara svårt att få ihop pajdegen och den blir torr
Idag fick det bli en enkel jordgubbspajmed smuldeg, men i bland är det enkla det godaste eller hur. Blanda med potatismjölet och fördela bären i formen
Vispa 2 ägg tillsammans med 2 dl strösocker. Blanda 2 1/4 dl vetemjöl med 1/2 tsk bakpulver och rör ner det i äggblandningen. Servera med vaniljvisp, grädde eller glass 2 ägg till
Igår firade vi här hemma med mat från Pasta e Contorni (deras pappardelle ai frutti di mare är himmelskt god), bubbel och en jordgubbspaj till efterrätt
Instruktioner. 1. Blanda all ingredienser till pajdegen och tryck ut den i en pajform. 2. Lägg i bären. 3. Rör ihop fyllning (allt utom bären) till en jämn röra
Tidigare ikväll så rörde jag ihop denna knäckiga jordgubbspaj. Queen of multitasking- det är jag det, blir rätt trött på mig själv som jag grejar runt med allt hela tiden
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.