Skölj och rensa jordgubbarna och skiva dem. Dela vaniljstången på längden och skrapa ur fröna. Koka upp jordgubbar, vaniljstång och frön, socker och citronsaft på låg värme
Vi testade en ny slags jordgubbspaj häromdagen som kallas "Krämig jordgubbspaj". Jag är lite mer för vanliga pajer med smuldeg och vaniljsås men vissa kan nog tycka den här är jättegod
Igår firade vi här hemma med mat från Pasta e Contorni (deras pappardelle ai frutti di mare är himmelskt god), bubbel och en jordgubbspaj till efterrätt
Instruktioner. 1. Blanda all ingredienser till pajdegen och tryck ut den i en pajform. 2. Lägg i bären. 3. Rör ihop fyllning (allt utom bären) till en jämn röra
Tidigare ikväll så rörde jag ihop denna knäckiga jordgubbspaj. Hej hopp. Sista riktiga soldagen på ett tag verkar det som idag, om man nu ska tro på väderprognoserna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.