Nu kör vi en gammal klassisk drinktorsdag. Jag bjuder på ett drinkrecept redan på torsdag så att ni hinner köpa hem ingredienserna för att fixa en god fredagsdrink efter jobbet
Nu muddlar du allt i glaset – helst med enriktig muddler men annars funkar typ en träsked bra med, du ska helt enkelt mosa ur saften ur både lime och jordgubbar så sockret löser upp sig
Det är mycket jag verkligen tycker är sååå gott när det gäller mat o dryck. En sak det inte varit så mycket om på bloggen är drinkar, men jag tycker det är himmelskt gott
Stöt myntan lätt i en karaff. Tillsätt rommen och rör om. Fyll glasen med is och häll upp drinken. Ingredienser 1 kruka mynta 1 liter mangojuice 1 dl agavesirap 1 dl lime, pressad 4 passionsfrukter 2 dl rom, ljus is
Blanda sorbet med vodka och limoncello, vispa ihop slätt. Häll upp i glas och fyll upp med mousserande vin, garnera med citronmeliss elelr myntablad 1,5 dl citronsorbet
11 l vatten. 11,5 kg socker 1 l vatten 17 stora klasar av rallarros 550 g citronsaftKoka upp socker och vatten. Pressa citronerna, slå över rallarrosorna och citronsaften och låt dra i 4-6 dagar. Förvara i frysen alternativt pastörisera upp till 83 grader i 15 minuter och tappa upp i rena sterila flaskor så kan du ha saften i kylen
Ingredienser 1 glas 2 glas 3 glas 4 glas 5 glas 6 glas 7 glas 8 glas 9 glas 10 glas 11 glas 12 glas 13 glas 14 glas 15 glas 16 glas 17 glas 18 glas 19 glas 20 glas 0 odefinierad isbitar , krossade 4 cl Ginger Ale 4 cl ananasjuice 4 cl sockerlag 4 cl ljus rom Köp receptet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.