De friteras gyllene, doppas i kanelsocker och serveras gärna med en god dippsås. Jag föredrar helst mina churros med dulche de leche, karamelliserad mjölk kokt till kolasås
Recept på sylten, Blåbärssylt med lime, hittar Ni här. Jäste fick de göra i ca 30 minuter innan de penslades med ett uppvispat ägg och gräddades i 180 grader i ca 12 minuter
Men nu var det så att jag skulle göra en chokladtårta och kände att jag inte riktigt ville fylla den med vaniljkräm, sökte runt lite efter recept på en motsvarande chokladkräm men hittade inget recept som riktigt föll mig i smaken
Smält chokladen över vattenbad. Tillsätt smör och grädde. Rör till en slät kräm. Låt svalna och få bredbar konsistens i rumstemperatur, det tar några timmar
Servera med färska bär. Mormors fenomenalt god chokladkräm. Servera med färska bär. 200 g vit choklad (går även att göra med 70% choklad). 200 g vit choklad (går även att göra med 70% choklad)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.