En burk med rabarber står och är ledsen i frysen. Dela vaniljstångenoch skrapa ur vaniljfröna. Dessutom tar ju marmelad väldigt kort tid att göra om man räknar bort att den ska stå och svalna
I går kom jag äntligen till skott med min rabarbermarmeladoch den blev himelskt god. Jag tror att vi ska köpa hem några goda ostar till helgen och äta dem med vår egenkokade marmelad
den med hallon och knäckigt täcke men även min gamla klassiker medvaniljcrumbleoch vit choklad. Har funderat på vad dottern ska ge fröknarna på förskolan för sommarpresent och jag kom givetvis att tänka på vår gigantiska rabarberplanta och tänkte att något med rabarber vore himla bra
garnera med lite timjan eller rosmarin. Skrapa ur en vaniljstång. En liten burk gjorde jag bara för att det är gott, på mackan och på lite getost som drinktilltugg
Jag täcker alltid degbunken med plastfolie och ovanpå det handduk, detta för bästa jäseffekt. De här goda bullarna florerar runt lite här och var på nätet
Vek plattan dubbel på längden och skar ut remsor med pizzaskäraren. Under tiden den jäser kan du fixa fyllningen och sätta ut formar på plåtar till bullarna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.