Detta är en snabb enkel och sorbè liknande glass med en frisk smak. Mixa jordgubbarna till fina "smulor" och häll i kesellan och florsockret ( honungen)
Skiva sedan persikorna, inte för tunt, och sprid ut dom i en ugnssäker form. Rör snabbt ihop socker och smör, sedan i med de torra ingredienserna och sist i med ägget
För att få extra fina kanter på glasstårtan kan du fodra tårtformen med konditorplastband eller klippa ut remsor av overhead-ark och fästa runt kantens insida
Jag gillar att testa olika smaker och se hur dom går ihop med varandra. Kan tänka mig i huvudet hur dom smakar tillsammans och oftast brukar det sedan också stämma i verkligheten
Här om kvällen så njöt jag och min prinsessa Ellen på två fantastiska goda glassar. En mer fräsch och fylld med mycket nyttigheter och en mer vuxensmak smaksatt med jordnötssmör och kakao
Vacker och höstig persikopaj med kolasmak. Jag gjorde en mördeg och valde att söta den med ljust muscovadosocker vilket ger den den där smaken av kolakakor ni vet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.