Jordgubbar ”mojito” med sabayone
Taste by Louise
Taste by Louise
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 portioner Tid: 75 minuter (med bakning av sockerkaka)
  • 400 g jordgubbar, rensade och delade i kvartar
  • 2 lime, saft och rivet skal
  • 2 msk råsocker
  • 0,5 dl färsk mynta, hackad (spara lite till garnering)
  • 2 äggulor
  • 0,5 dl strösocker
  • 1 dl marsalavin eller vitt vin
  • 1 tsk citronsaft
  • Sockerkaka
  • 2 ägg
  • 2 dl socker
  • 2 dl vetemjöl
  • 1,5 tsk bakpulver
  • 75 g smör + 1 msk till formen
  • 1 dl mjölk
  • 0,5 dl ströbröd
  • 2,5 msk mörk rom
  • 2 msk strösocker
  • 2 msk vatten
  • 2. Vispa över vattenbad oavbrutet tills konsistensen är krämig och börjar tjockna,
  • Jordgubbar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.