Den åt vi som förrätt hemma i sommarstugan tillsammans med rostade tomater från trädgården, basilika (också hemmaodlad), god olivolja, grillade brödskivor och en skål nocellaraoliver
Jag har ju sett att jordgubbarochbasilika är rätt populärt, men har varit skeptisk. Blanda socker med skalet från lime, citron och fint skuren basilika
Toppa med ditt favoritpålägg, jag hade jordnötssmör, hallon, jordgubbarochbasilika. Blanda vattnet med dom torra ingredienserna tills du har en tjock smet
Chevréost, jordgubbarochbasilika på glutenfritt fröknäcke. Jordgubbar. Lägg ett till bakplåtspapper ovanpå smeten och fördela den jämt över plåten med hjälp av händerna eller en kavel
Blanda halloumin, jordgubbarnaochbasilika. Snoppa jordgubbarnaoch dela i mindre bitar. Men det är bara tagga till för ikväll blir det AW på Snerikes nation med några arbetskamrater från Handelsbanken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.