225 g frysta jordgubbar. 3 dl Arla® mild lättyoghurt vanilj. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 225 g frysta jordgubbar 3 dl Arla® mild lättyoghurt vanilj 3 dl Arla® lättmjölk 1½ msk honung
Den ena var med färska jordgubbaroch lemoncurd, och den andra var med päronmousse ochvaniljkräm. Blanda sedan ägg och socker i en bunke och vispa med elvisp tills det blir mycket pösigt
Varför inte ha i yoghurten eller till vaniljglass somriga dagar. Finns det något enklare och godare än att koka ihop sin egen kompott och speciellt inte på sina egna rabarber nyskördade direkt från trädgården och blanda men färska jordgubbar jag tror inte det
Jag valde att göra en glasstårta och för att göra denna lite fräschare så gjorde jag min otroligt goda frozen yoghurt glass medjordgubboch fyllde sedan på medvaniljglassen
Jag täcker alltid degbunken med plastfolie och ovanpå det handduk, detta för bästa jäseffekt. De här goda bullarna florerar runt lite här och var på nätet
Rör försiktigt om med en slickepott då och då. Snitta vaniljstången på längden och skrapa ur fröna. Smält rabarber och florsocker på svag värme i en kastrull
Vek plattan dubbel på längden och skar ut remsor med pizzaskäraren. Under tiden den jäser kan du fixa fyllningen och sätta ut formar på plåtar till bullarna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.