Tillsatte även lite jordgubbar. Vanligtvis när man gör Banoffee paj så använderman sig av karamelliserad mjölk och dem dominanta smakerna är banan och kola
– kokos, tänkte jag, och lime – och så började experimentet. Jag hade en färdig pajdeg från Picard i frysen, och började fundera på vad jag skulle kunna fylla den med när jag inte hade några av de mer vanliga ingredienserna till pajer
Äpple- ochkokospaj. Stek dem tillsammans med farinsocker och kanel. Originalreceptet hittade jag hos Danielle som driver bloggen Heavenly cupcake, men jag gjorde om det lite eftersom jag saknade vissa ingredienser hemma och det receptet som jag skriver här är så som jag gjorde den
Bottnet är härligt sött med smak av kokosoch granatäpple fyllningen sötsur, en perfekt kombination. Det här var första gången jag bakade med granatäpple och kommer definitivt att göra det igen, pajerna var jätte goda
Du kan lätt utesluta kokosenoch du kan toppa den med grädde istället för Italiensk maräng. En paj som du gör med bland annat gräddfil och vaniljpudding mix
Här har jag gjort en enkel och fantastiskt god dessert där ananasen får bakas i ugnen med ett härligt krispigtoch segt täcke av kokosoch havregryn ovanpå
Igår kväll blev det en god paj, lite rött vin och Game of Thrones på tv. Vi gjorde en av våra favoriter med broccoli och ädelost, men testade att göra en botten på mandelmjöl
Kikärtspajmed broccoli, grönkål, soltorkade tomater och kalamata oliver. Mosa den hårda tofu i bitar och blanda med soja, lönnsirap, salt, chiliflakes och peppar
Fyll pajskaletmed de stekta grönsakerna och häll äggstanningen över. Tyvärr hade jag en liten olycka och äggstanningen åkte ut över hela golvet, det var tydligen hål i min pajform
Blanda ihop riven kokosmed honung och lite kokosmjölk. Så skönt med sånna helger ibland. Jag gjorde även dessa, riktigt goda kokosoch chokladbars, gjorda på enbart bra ingredienser, vilket känns bra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.