Tag från plattan och smält ner chokladen under omrörning. Ställ kallt och låt stelna. Impulsköp är inte alltid dåliga för tack vare det kan vi nu njuta av julröda tryfflar med frisk smak
Doppa fyllningen i vit chokladoch färga resterande vit choklad gul med färgpastan. Blanda med sockret och tillsätt en äggvita i taget så att konsistensen blir en ganska fast röra som lätt bildar toppar
Helgens bakning blev en lite kladdig muffins med bitar av jordgubbar och vit choklad. Jag dekorerade sedan muffinsen med hjärtan av rosa marsipan och ett rosa kristallströssel
Ett promenad i kylskåpet efter sådant som bör användas innan det går ur datum, resulterade i en moussebakelse med jordgubb, kokos ochchoklad - oooolala
I medchokladoch skumtomtar, värm och så är det färdigt. Innan jag drog iväg till jobbet imorse passade jag på att experimentera i köket och jag tänkte delge er det lilla ”recept” som jag fixade med
Nu har ju jag som sagt inte helt övergott till en vegansk diet så det kommer säkerligen upp recept med både ägg och/eller mjölkprodukter här på bloggen ändå, men från ochmed nu lär ni snubbla över orden mandelmjölk och tofu lite oftare än ni gjort innan
Dig som älskar choklad i mängder och jordnötter. Jag använde en väldigt liten för att få den hög, går lika bra att ta en större och göra plattare kakor
Den krispiga och salta botten i kombination med ett tjockt lager mjölkchokladtryffel är lika med MUMS =) Det är väl tur att det räcker med en liten minibit - sedan känner man sig nöjd
Blanda ihop allt och häll över ett bakplåtspapper. Smält chokladen över ett vattenbad. Ställ i kylskåpet ca 1 timme och skär sedan i små bitar. 150 g mörk choklad
Toppa med grädden, chokladsåsenoch marängerna, eller något annat smarrigt. 1Vispgrädde, chokladsåsoch minimarängerSå här gör du 2 minuter Lägg den hackade dumlen och nutellan i botten på en mugg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.