Under en lång tid åt jag inte lamm eftersom jag tyckte det smakade kofta. Så småningom insåg jag att det ju beror på både vilken del på djuret vi talar om och hur det tillagas
JordärtskockskrämjordärtskockorgräddesaltpepparSkala och koka jordärtskockorna. Kycklingrulle med örterkycklingfiléfärska örter, timjan och mejramsaltpepparBanka ut kycklingfiléerna och lägg ut på plastfolie
Jordärtskockskrämjordärtskockormjölkcreme fraichesaltpepparSkala och koka jordärtskockorna. Bräserat och riven fläskköttfläskhare / fläskytterfilé / benfri kotlettfänkål, färskcharlottenlökvitt vinrökig chililagerbladstjärnanistomatSkär köttet i mindre bitar
lånad bild. Förra helgen åt vi en fantastiskt god fisk. Då min lokala fiskhandlare haft stängt under två veckor var vi nu sjukt sugna på fisk - det blev forell
Smörrebröd med jordärtskockskräm och krasse. Man kan inte få nog av inspiration till nyårsmiddagen. Igår delade jag med mig av lite nya recept och nu har jag satt ihop tre menyförslag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.