Blanda mjölk och mjöl och tillsätt det i grytan och sedan vatten,buljong och grädde. AnnaMaria skrev om lever och då kom jag på att jag lagade det för ett tag sedan men inte lagt ut det
Hörde nåt om sämre väder, men det skjuter vi framför oss tycker jag. När tidningen Allt om mat kom häromdagen, fastnade jag direkt för melonsallad med avokado, citron och kallskuret
För jag har nämligen bestämt mig för att jag ska samarbeta med viktväktarna. När dom frågade mig om jag ville samarbeta med dom så var det nästan som att jag gav mig själv en julklapp
Västeråsgurkorna ligger i stora, generösa högar hos grönsakshandlarna, morötterna nästan spränger sig upp ur jorden och till och med mina tomater börjar visa vilken färg de har tänkt bli när de blir stora
Det har nämligen varit rena rama Lönneberga idyllen i köket i dag med korvtillverkning, bakning och som grädde på moset så har det även gjorts leverpastej
Louise Johansson - The Competition Vi pratade mat och kärleken till svensk husmanskost och jag försökte snokade lite efter vad som faller Herr Mannertsröm på läppen om vi skulle få utmaningen â€husmanskostâ€
Här ser jag att min smet är alldeles för tjock. Och hur vet man det då, jo man provar och provar sig fram och tills slut så vet man efter några bakomgångar
Förbered kokt potatis om du vill ha det till. Skala också morötter om du vill ha det till levern. Skala och strimla löken och lägg i en stor stekpanna eller gryta
Jag blev dessutom gravid någon gång i våras och det tillsammans med en fyraåring, ny tjänst på jobbet och en dator som är seg så har allt vad bloggande heter prioriterats bort
Efter önskemål kommer nu en steg för steg beskrivning på hur jag gör pioner i sockerpasta. Det finns såklart olika sätt att göra dem på och utseendet på riktiga pioner varierar ju väldigt mycket så inget sätt är fel sätt skulle jag säga
Nu väntar jobb för mig. Inte så ofta jag har serverat det här på bloggen. Det beror mycket på att varken jag eller Mr C äter rött kött, däremot gör killarna det och därför lagar jag faktiskt mycket rätter med kött i
Jag bara måste berätta om de här som jag blivit bjuden på några morgnar. Eftersom de vara superenkla att göra och de är bättre än butikens så tänkte jag pröva själv
Därför kommer jag att under en tid verkligen jobba på att bli mer basisk igen genom att äta mer och mycket basisk föda, raw food samt vegetarisk, dricka gröna drinkar i form av groddar, vetegräs, alger och äta mer mjölksyrade grönsaker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.