Kyckling. Stek kycklingen på hög värme i lite olja runtom till den fått lite färg. Häll på sojan i pannan och låt fräsa med till den gett färg och smak åt kycklingen
500 g kycklinglårfilé 2 klyftor vitlök, hackade 2 morötter, skalade och skurna i slantar 1 röd paprika, i munsbitar 3 salladslökar, i 3 cm-bitar 2 pak choi, i grova bitar
500 g kycklinglårfilé 2 klyftor vitlök, hackade 2 morötter, skalade och skurna i slantar 1 röd paprika, i munsbitar 3 salladslökar, i 3 cm-bitar 2 pak choi, i grova bitar 0,5 dl rapsolja
Helstekt kyckling. Skär eller klipp av ryggbenet på kycklingen och vik ut den som en fjäril. Gnid in kycklingen med mango chutney-blandningen, gärna även under skinnet
Bangbang ji - Bangbangkyckling. Jag har ju tidigare lagat BangBang Ji. Kycklingen ska i det här receptet serveras på gurkstavar som i sin tur vilar på en bädd av glasnudlar (böntrådsnudlar)
Denna kycklingfile grytan är inte alls svår och går snabbt att röra ihop. Jag frågade här hemma om dem ville ha pasta eller ris till kycklinggrytan och alla svarade pasta
Fick en vansinningt god kycklingrätt hos min vän som jag har längtat efter sedan vi var där. Skär mozzarellan i lika många skivor som du har kycklinglårfiléer
Krämig och god kyckling gratäng blev det idag. Bena ur kycklingen och tärna. Häll sedan över kycklingen. 1 st grillad kyckling. In med kycklingen i 15-20 min. 1 st grillad kyckling
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.