Jennie Walldéns Teriyakilax med nudelsallad
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600 gram laxfilé
  • 5 msk ljus soja
  • 3 msk strösocker
  • 1 msk sesamolja
  • 1 msk vitvinsvinäger
  • 1 st vitlöksklyfta(or) , riven
  • 2 paket glasnudlar , ca 200 gram
  • 400 gram minimajs , delade på mitten
  • 70 gram färsk spenat
  • 0.5 st rödlök(ar) , i små klyftor
  • 10 st rädisor , delade på mitten
  • 150 gram sugarsnaps , delade på längden
  • 1 laxmarinaden + 1 msk ljus soja
  • 1 rapsolja , till stekning
  • 1 ev salt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.