Jennie Walldén tolkar Kalles Kaviar
www.kalles.se
www.kalles.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 skivor formfranska
  • 1 Smör till stekning
  • 1 Neutral rapsolja till stekning
  • 11 stort ägg
  • 11 dl + 1 msk tunt strimlad vitkål
  • 10.5 dl riven morot
  • 11 salladslök, tunt skivad
  • 1 Salt & svartpeppar
  • 13 skivor mellanlagrad ost (exempelvis Herrgård)
  • 11 msk ketchup
  • 11 msk Kalles OriginalRecept <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?> Stek bröden gyllene i smör på båda sidor. <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?> Vispa upp ägget med en gaffel. Lägg i 1 dl vitkål, riven morot och skivad salladslök. Salta och peppra och rör om. Stek i en toast-formad hög och jämna till kanterna under stekningen så de blir jämna. Efter ca 2 minuter, vänd omeletten, lägg på osten och stek ytterligare 2 minuter, eller tills omeletten är genomstekt. <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?> Värm bröden i stekpannan igen om de svalnat. Ringla Kalles original ena brödskivan. Lägg omeletten ovanpå, strö på resterande vitkål och toppa med ketchup. Lägg på den andra brödskivan och ät genast. Dela <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?> print Created with Sketch.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.