11 msk
Kalles OriginalRecept <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?> Stek bröden gyllene i smör på båda sidor. <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?> Vispa upp ägget med en gaffel. Lägg i 1 dl vitkål, riven morot och skivad salladslök. Salta och peppra och rör om. Stek i en toast-formad hög och jämna till kanterna under stekningen så de blir jämna. Efter ca 2 minuter, vänd omeletten, lägg på osten och stek ytterligare 2 minuter, eller tills omeletten är genomstekt. <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?> Värm bröden i stekpannan igen om de svalnat. Ringla Kalles original ena brödskivan. Lägg omeletten ovanpå, strö på resterande vitkål och toppa med ketchup. Lägg på den andra brödskivan och ät genast. Dela <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?> print Created with Sketch.
JennieWalldén. 1. Lax. Dela laxen i 4 jämnstora bitar. 2. Marinad. Rör ihop ingredienserna till marinaden. Lägg laxbitarna i marinaden och ställ eventuellt i kylen över natten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.