Snitta brödets ovansida försiktigt med en vass kniv i önskat mönster. Två avlånga brödformar. September 2011 startade jag min surdeg, det är en surdeg av vete. 1 dl surdeg av vete (se recept här). Lägg limporna i smorda avlånga brödformar och jäs under bakduk i cirka 1 timme. 1 dl surdeg av vete
Bra betyg med andra ord. Till dekorationerna på sidan av tårtan använde jag mig av en sån här ->Länk. Det här var verkligen inte den tårtan jag först hade tänkt göra till midsommar
En väldoftande och annorlunda köttfärssås som får smaka av de grönsaker som den tillagas med och oregano samt lite balsamvinäger, vitlök och massor av kärlek
Det är sånt man får ”stå ut med’” när man har förälskat sig i en jägare. Tjälknöl är nog något av det lättaste i matväg, det lagar sig själv i ugnen över natten
Torka av köttet och bryn det runt om i en stekpanna med smör. Garnera köttet med apelsinski-vor och rosmarin, och servera med potatis, grönsaker och syltad steklök
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.