Nä, det är inte så att vi ska äta så mycket som tolv rätter av varje, jag tänkte bara ge mina bästa tips från arkivet så ni får lite inspiration till nyårsmaten
Smörj en form med olivolja och häll upp polentan. ev lite maizena att reda av med. Och sedan vid serveringsdagen så behöver man bara tillaga lammet sakta i ugn, busenkelt
Matuppdrag, kurser, politiska uppdrag, tjänste- och privatresor, arkitektoniska projekt och livet med mina två grymma barn har fyllt varenda dag med både stora och små insikter
Dekorera med färska hallon och nötter. Låt kallna, bryt i bitar lagom att dekorera med. Len chokladmousse möter friskheten hos färska bär och krispighet från de kanderade nötterna
Dessa tryfflar med apelsin och Grappa blev riktigt goda. Avsluta alltid en middag med choklad, då kommer den alltid bli ihåg kommen som en riktigt god middag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.