Då är dagens tips på en kycklingrättvi lånat från JamieOliver ett strålande recept att lägga på minnet och i stekpannan, där nästan hela matlagningsaktiviteten äger rum
Här kommer mitt recept på den helstekta kycklingen á JamieOliver som jag lovade er. Den är verkligen hur god som helst och det bästa av allt är att den inteblir torr eftersom man stoppar in ett smaksatt smör under bröstskinnet och på låren som öser kycklingen under tillagningen
jamieoliver,kyckling. JamieOliver är en av mina stora inspirationskällor och dagens middag gjordes utifrån hans recept som finnsi boken Happy Days with the Naked Chef
Recept JamieOliverskrispigakyckling. Jag har nu testat detta barnvänliga recept på kyckling från JamieOlivertillsammans med den röda vackra Röda bandet potatisenDelikatessCecilie
Lucys recept och inspiration för familjen och andra matglada
Under tidenfinfördela (strimla) kycklingen. Lägg ilite smör i pannan och smält det. Jordnötssås. Häll i kokosmjölken och sambal oelek, citronsaft, salt
Strimlakycklingfiléerna och stek upp dem i en panna med olja, salt och peppar. Jag är otroligt svag för pajer, jag tycker det är den perfekta maträtten oavsett om det är i lunchlådan eller tillmiddagen
Tillsätt de skalade vitlöksklyftorna och fortsätt stöta tills det bildats en massa. Häll över den i en skål, riv ner lagerbladen och tillsätt resten av ingrediensernaimarinaden
) JamieOliversdelikatesspotatis med vitlök och rosmarin. (Jamie kastar runt potatisarnalite snyggt. Tack och lov för det - för då kunde jag se om just det här avsnittet några gånger och försöka skriva ner vad han egentligen gjorde med de där potatisarna
Det blev kycklingi kokos och jordnötssås med ris. Saftigkycklinginnerfilé blandas i en sås gjord på kokosmjölk smaksatt med jordnötssmör, kokos, sambal oelek och röd currypasta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.