2 stora
gula lökar, skivade 2 vitlöksklyftor, hackade 2 dl ris 200 g rökt skinka, strimlad 1-2 kabanossen, i bitar 4 dl buljong från tärning 1 burk majs- och paprikablandning 200 g skalade frysta räkor, eller från burk 1 liten burk gröna ärter salt och peppar paprikapulver
Blanda allt till en deg. Arbeta den ordentligt så den blir riktigt smidig. Dela degen i 10 lika stora bitar och kavla ut dem i omgångar, mjöla bordet om det behövs
Grillkycklingar är i allmänhet mindre, så räkna med att du behöver två stycken till detta recept. DAGENS RECEPT 14-08-02. Från Nya Mästerkocken 1985 8 portioner
Många av er har efterfrågat recepten, så här kommer de i sin fulla längd. Ta ut och separera nötterna från varandra så gott det går och låt svalna helt
Igår gjorde jag en jambalaya till middag. Vi serverade jambalayan med en klick aioli och en sallad. Så var det söndag kväll och ännu en fin helg har gått
Knäck försiktigt i äggen en bit ifrån varandra och ställ in pannan i mitten av ugnen. Just det här receptet kommer från boken Good morning – frukost hela dagen av Liselotte Forslin och Ulrika Ekblom och publicerades i Tidningen Hallen, nr 9, 2016
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.