Altre informazioni. Versare un filo d’olio in un’ampia padella e adagiare i filetti di pollo. Nel frattempo aggiungere in una ciotola il succo di limone, la senape, la panna, l’acqua e una spolverata di noce moscata
Jag är helt galen i mexikansk salsa, inte den rinnigasalsan vi har här i Sverige. Man kanske skulle tro att jag var trött på tacos och mexikansk salsa efter min Mexikovistelse (läs mer om den HÄR) men icke
Jo då, det finnsminsann de som redan tjuvstartat med sillinläggningarna. Håkan tillhör gruppen av tjuvstartare, redan i förra veckan blev det inlagd stekt sill som snabbt följdes av hans favoritinläggning
Kärna ur tomaterna, hacka i mindre bitar. Ställ in i kylen och låt det stå tills det ska serveras. På så vis blir den lite "förarbetad" och släpper ifrån sig mer saft om man pressar den med fingrarna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.