1 sallad
efter säsong och smakBryn färs och bacon i smör, rör ner purjolök mot slutet.Smaka av med salt och peppar.Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen.Häll pasta och färs i en gratängform, rör om.Sätt ugnen på 200 grader varmluft.Koka upp créme fraîche, grädde, svamp och buljong, låt sjuda några minuter. Rör ner chilisås.Häll såsen över gratängen, toppa med ost. Grädda till vackert gyllene färg, det tar ca 20 minuter.Servera med en grönsallad eller rivna rotfrukter.
Ingredienser Portioner. 6 500 g fläskfilé 2 msk smör ca 240 g kabanoss 2 röda paprikor 1 vitlöksklyfta 5 dl vispgrädde 2 dl köttbuljong (vatten och tärning eller fond) 1 dl cornichons 1 dl urkärnade svarta oliver 1 dl syltlök 3 tsk majsstärkelse salt peppar Till servering 1/2 kruka persilja ris sallad Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5
Blanda havregryn, potatismjöl och mjölk i en bunke. Låt blandningen svälla 10 minuter. Skala, hacka och stek löken i 2 matskedar smör i en stekpanna tills den blir gyllenbrun
Cheeseburgare600 g nötfärs av högrev salt svartpeppar 80 g cheddarost (eller gruyere, att hyvla) 2 gula lökar 2 saltgurkor smör, till stekning 4 hamburgerbröd
Pannbiffar500 g blandfärs 0,75 dl ströbröd 0,5 dl vatten 0,5 dl mjölk 1,5 tsk salt 0,5 dl is, krossad 0,5 gul lök, finhackad och fräst i smör 1 ägg svartpeppar smör, till stekning olja, till stekning
Jaktlåda. 9 februari 2016 @ 10. 12. Fick tips om denna maträtt av en kompis. Klart jag måste testa den jag oxå, fast jag gjorde den på mitt vis så klart
Min kärlek hittade detta receptet och sa att det här borde vi testa. Jag tyckte det lät gott, plus att jag hade älgfärs i frysen som jag lika gärna kunde använda till detta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.